Zielona Energia – warsztaty kulinarne

Udostępnij

Będą też degustacje, prelekcje i warsztaty pod okiem szefowej katowickiego „Złotego Osła”, Marioli Poddemskiej. Wśród zaproszonych gości m.in. Piotr Jaskóła, właściciel winnicy i gospodarstwa agroturystycznego w Katowicach, Anna Duda z ogrodu botanicznego w Mikołowie oraz katowicka kooperatywa spożywcza „Kopera”. Na koniec wspólne biesiadowanie przy dużym stole, a wszystko to w postindustrialnej przestrzeni chorzowskiej Sztygarki. Start: godzina 18.00. Wstęp wolny.

Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies kliknij "Akceptuję". Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce.